Wie zijn wij?

Fabienne

 

"Hooi! Ik ben Fabienne, trotse eigenaar van Rosmolino Jewellery en super enthousiast om samen met Fast & Fashionable deze party’s te gaan organiseren. Als je fan bent van kleding dan horen daar uiteraard ook leuke oorbellen bij!


Bij Rosmolino Jewellery ontwerpen wij unieke designer oorbellen van echt zilver en 18 karaat goud (verguld).


De eerste kledingparty samen met Fast & Fashionable was zo'n groot succes dat wij vele aanvragen kregen voor meer party’s! Hoe leuk als je dit gewoon samen kunt organiseren met je bestie! Want bestie’s zijn wij zeker! Dit is best nog een leuk verhaal, dat vertellen we zeker nog aan jullie!''

 

Liefs, Fabienne

Debby

 

"Even voorstellen! Mijn naam is Debby. Ik ben de trotse eigenaar van Fast & Fashionable. Het succes van de Ladies Fashion Party's voor Corona was zo groot, dat het mij leuk leek om het weer op te pakken nu er weer meer mag. Het is tenslotte wel weer eens tijd voor een feestje!

 

De leuke twist is dat ik de party's in een nieuw jasje ga steken en wat is er nou leuker om dat te doen met je beste vriendin! Je had het misschien al voorbij zien komen, maar het ''nieuwe jasje'' aan de party's is Rosmolino Jewellery! Ik denk dat dit een hele leuke combi zal zijn, dit maakt de party's helemaal compleet. Kleding en accessoires in één!

 

Liefs, Debby

"BE A GIRL WITH A MIND,  A WOMAN WITH ATTITUDE,  AND A LADY WITH CLASS"